Otvorenje prvog dijela izložbe "O Europi dječjim očima"

Otvorenje prvog dijela izložbe "O Europi dječjim očima" Otvorenje prvog dijela izložbe "O Europi dječjim očima"
Foto: Društvo Naša djeca Foto: Društvo Naša djeca

Foto: Društvo Naša djeca

U galeriji Laurus u Lovranu danas se u 10 sati i 30 minuta otvorio prvi dio izložbe "O Europi dječjim očima". Radovi koji su predstavljeni na izložbi su likovno-kreativni radovi djece polaznika ljetnih aktivnosti Društva "Naša djeca" Opatija i igraonice za razvojnu podršku djeci "Kolibrići".

U sklopu izložbe održala se Bajkaonica Društva "Naša djeca" Opatija i likovno-kreativna radionica. Cilj radionice bio je potaknuti argumentiranu raspravu o budućnosti Europske unije povećanjem znanja djece i mladih u Hrvatskoj o Europskoj uniji i njezinim vrijednostima te razvijanje vještina za aktivno sudjelovanje u demokratskim procesima na razini Europske unije.

Djeca su u sklopu programa slušala priču "Ježeva kućica" koju je pripovijedala educirana pripovjedačica Antonia Katić, a održana je i likovno kreativna radionica izrade jesenjih plodova i pužića, sovica i ježića od kolaža.
 
Sljedeće subote od 10 sati i 30 minuta ponovno možete doći u galeriju s najdražima, a ulaz je ponovno slobodan. Pridružite se!

Komentari