''Perpetum Jazzile'' u Opatiji

''Perpetum Jazzile'' u Opatiji

Foto: Irena Herak

Slovenski vokalni pop jazz sastav, Perpetuum Jazzile, koji ove godine obilježava 30. godišnjicu rada, koncert ''Vokalne ekstaze'' održat će u Opatiji. U subotu 26. srpnja u 21:30 u sportskoj dvorani Marino Cvjetković, a ne na Ljetnoj pozornici kako je ranije najavljeno.

 new-picture.jpgFoto: Irena Herak  

Perpetum Jazzile je svjetska senzacija postao je zahvaljujući obradi hita Africa, kojeg u originalu izvodi legendarna grupa Toto. Pod vodstvom Pedera Karlssona, svjetski poznatog švedskog majstora vokalne glazbe, simpatije šireg hrvatskog slušateljstva pridobili su suradnjom s jednim od najvećih imena hrvatske estrade, Tonyjem Cetinskim, obradom njegove uspješnice Umirem 100 puta dnevno. Glazbeni video za taj singl bio je u Top 40 Domaće top liste CMC televizije.

Proslava tridesete obljetnice počela je dvostruko rasprodanim koncertom u ljubljanskoj Areni Stožice. Za rujan je najavljen izlazak novog DVD i Blu-ray nosača sa snimkom upravo tog koncerta. Tom prilikom pred 20.000 slušatelja predstavljen je najnoviji album Thank You For The Music s kojeg je singl Jovano, Jovanke što ga možete poslušati kao uvod u koncert:

Komentari