PGS će podržati Zorana Milanovića kao predsjedničkog kandidata

PGS će podržati Zorana Milanovića kao predsjedničkog kandidata

Foto: Olivera Vinković / HRT - Radio Rijeka

PGS će podržati Zorana Milanovića kao predsjedničkog kandidata, rekao je danas u Rijeci predsjednik te stranke Darijo Vasilić. Milanović ima odlike građanskog, modernog političara koji može stvoriti modernu državu, a time i povratak lijevog centra u Hrvatsku.

Zoran Milanović je iskusan političar i, kako mu i slogan govori, političar s karakterom, naglasio je danas Darijo Vasilić

"Zoran Milanović je političar koji ima veliko političko i životno iskustvo u Hrvatskoj. Političar koji sam sebe u ovoj kampanji naziva političar s karakterom, a zaista samo predsjednik s karakterom i političar s karakterom može zastupati Hrvatsku sa stavom. Milanović, kao političar s refleksom, sigurno se neće skrivati i neće biti nedostupan u trenucima kad se ugrožavaju ljudska, nacionalna prava, ravnopravnost ljudi i u tom smislu to je PGS-u izuzetno važna karakteristika osobe političara u smislu zastupanja Republike Hrvatske", rekao je Vasilić o Milanoviću. 

Predsjednik PGS-a pozdravio je i ponovno pokretanje proizvodnje u 3. maju čime se osim u brodogradilištu pokreće posao i mnogih drugih poduzetnika. Poslušajte:

Vasilić o Milanoviću, pripremila Olivera Vinković

Komentari