PGŽ: Gotovo četrdeset uhvaćenih u kršenju samoizolacije u tjedan dana

PGŽ: Gotovo četrdeset uhvaćenih u kršenju samoizolacije u tjedan dana

Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih i stranih državljana. Najveći broj otkriven je pri prelasku državne granice na Rupi i Pasjaku, ali i na području Opatije.

Na području Opatije zatečena su četiri kosovska državljana koji su, bez obzira na mjeru samoizolacije koja im je određena na području Osječko-baranjske županije, došli u Opatiju i višekratno odlazili obavljati poslove na gradilište. U Opatiji je evidentiran i hrvatski državljanin zatečen, usput, u krađi na jednom kiosku.

Vrhunac je ipak informacija o troje hrvatskih državljana, starosti 25, 31 i 67 godina, s izrečenom mjerom samoizolacije koji su zatečeni u šalter sali upravnih poslova Policijske uprave PG.

U prometu: na području Kantride u Rijeci zaustavljen je 37-godišnji hrvatski državljanin koji je kršio mjeru samoizolacije, dok je na Krku zatečen 33-godišnji hrvatski državljanin na benzinskoj postaji pri kupovini benzina, a koji kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicu. 

Komentari