PIK-u Rijeka Superior Award certifikati prema ocjenama potrošača

PIK-u Rijeka Superior Award certifikati prema ocjenama potrošača

Foto: PIK Rijeka Facebook

Proizvodi riječkog PIKa dosadašnjem popisu nagrada za proizvode dodali su još nekoliko, ističu posebno vrijedne Superior Award certifikate što se dodjeljuju po ocjeni potrošača.

S desetih Dana sira u slovenskoj Pleternici riječki PIK vratio se sa zlatnim medaljama za Tonka vrhnje za kuhanje i Tonka vrhnje za šlag, te srebrnom medaljom za Tonka čokoladno mlijeko.

Prema istraživanju koje je proveo Superior Award Tonka mlijeko i mliječni proizvodi izabrani su među vodećim robnim markama u Hrvatskoj za 2015/16. godinu, a potrošači su toj liniji dodijelili dva Superior Award certifikata: za kvalitetu i najbolji proizvod.

Superior Award istraživanje, koje mjeri utjecaj na odluku o odabiru na osnovu kriterija iznimne kvalitete, servisa, dizajna, tehničke izvedbe, emocionalne privlačnosti i utjecaja na okoliš, provodi se primjenjujući metodologiju Purchase Behaviour Modelling u 110 zemalja svijeta.

Koristeći naprednu metodologiju modeliranja ponašanja potrošača prilikom odluke o kupnji, istraživanje odabire najbolje od najboljeg. Internetski paneli su pažljivo smišljeni i raščlanjeni da bi što vjernije predstavljali bazu potrošača na pojedinim tržištima i regijama. Prikupljanje podataka, obrada i interpretacija provode se u skladu sa smjernicama ESOMAR.

Komentari