Pod stijenama Kantride 5.8. - Bišćan o Aberdeenu, Armada o odnosu s klubom

Pod stijenama Kantride 5.8. - Bišćan o Aberdeenu, Armada o odnosu s klubom

Foto: Pixsell

Očekuje nas izuzetno neugodan protivnik koji po stilu igre nama baš i ne leži. Fizički su jako moćni i morat ćemo biti čvrsti i disciplinirani, bit ćemo spremni na borbu u želji da spustimo loptu na zemlju i onda nešto odigramo, ističe Bišćan.

Nogometaši Rijeke ostali su i nakon tri kola na maksimalnom učinku u domaćem prvenstvu. Bijeli su na Rujevici s 3:1 slavili protiv Slaven Belupa na krilima raspoloženog Antonija Čolaka koji je sudjelovao u sva tri riječka pogotka. Na istom stadionu u četvrtak započinje i riječki europski put u ovoj sezoni. U trećem pretkolu Europske lige gost Rujevice bit će škotski Aberdeen. Osim toga, Bijeli će oko 13 sati i 30 minuta saznati i potencijalnog protivnika u play-offu istog natjecanja.

U jutarnjoj emisiji Pod stijenama Kantride razgovarali smo s trenerom Bijelih Igorom Bišćanom koji je dao svoje viđenje pobjede protiv Slaven Belupa, te najavio dvoboj s Aberdeenom. Osim toga, telefonom nam se javio i predsjednik KN Armada Dejan Božić koji je komentirao obilježavanje Oluje i odnos navijača i kluba.

Pod stijenama Kantride 5.8. - Bišćan o Aberdeenu, Armada o odnosu s klubom, pripremio Robert Ferlin

Komentari