Poklonite fotografiju: prodajna izložba članova Fotokluba Rijeka

Poklonite fotografiju: prodajna izložba članova Fotokluba Rijeka Poklonite fotografiju: prodajna izložba članova Fotokluba Rijeka
Tunera (Foto: Đoko Glušica / Fotoklub Rijeka) Tunera (Foto: Đoko Glušica / Fotoklub Rijeka)
S riječke poneštre (Foto: Dario Jurjević / Fotoklub Rijeka) S riječke poneštre (Foto: Dario Jurjević / Fotoklub Rijeka)
Motovun (Foto: Biljana Pantelić Adžaga / Fotoklub Rijeka) Motovun (Foto: Biljana Pantelić Adžaga / Fotoklub Rijeka)
Jugo (Foto: Elma Dujić / Fotoklub Rijeka) Jugo (Foto: Elma Dujić / Fotoklub Rijeka)

Crvena kraljica (Foto: Pavao Thoto / Fotoklub Rijeka)

Fotoklub Rijeka tradicionalno krajem godine priredi inventuru recentnih radova i priredi prodajnu izložbu najboljih fotografija. Ove godine prihod će iskoristiti za uređenje Galerije Principij i dovršetak muzejske zbirke foto opreme i pribora.

Prethodnih godina je Fotoklub Rijeka prigodom s izložbe "Inwentura" pomagao Odjel onkologije Dječje bolnice Kantrida, Zakladu Sveučilišta u Rijeci, Udrugu Srce koja brine o osobama s mentalnim poteškoćama.

Kako su i sami u teškoj financijskoj situaciji, tako će ove godine sredstva koja prikupe prodajom šezdeset umjetničkih fotografija iskoristiti da bi uredili Galeriju Principij i zaokružili muzejsku zbirku fotografske opreme i pribora.

Galerija Principij je otvorena od 10 do 13, te od 17 do 20 sati, subotom samo u jutarnjem terminu, a "Inwentura 2018." je dostupna od 17. do 31. prosinca. Fotografije možete pogledati i ovdje.

Komentari