Potpisan koalicijski sporazum SDP-a, HNS-a i PGS-a

Potpisan koalicijski sporazum SDP-a, HNS-a i PGS-a

Foto: Žarko Stilin

„Učinimo Crikvenicu metropolom primorskog turizma, kulture i sporta“ osnovna je poruka poslana s današnjega potpisivanja koalicijskog Sporazuma u sastavu Socijaldemokratska partija Hrvatske, Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati i Primorsko-goranski savez.

Sporazum su potpisali predsjednici crikveničkih podružnica stranaka Davorka Vukelić Ljubobratović, Dragutin Šnajdar i Ivica Manestar (zbog spriječenosti predsjednika Klekovića). S obzirom na to da su stanovnici grada Crikvenice tradicionalno povezani s morem, Sporazum je simbolično potpisan u sva četiri mjesta koja čine grad  – Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu, u koja su predsjednici stranaka i kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Crikvenice dr. Ani Car došli morskim putem.

Ova koalicija predstavlja progresivnu, kompetentnu i eksplozivnu sinergiju s ciljem razvoja našeg malog grada u istinsku metropolu primorskog turizma, kulture i sporta - rečeno je, između ostaloga, na potpisivanju Sporazuma. Toplina, zajedništvo, ljudske vrijednosti, strateški ciljevi, ušteda i smijeh samo su neki od korištenih pojmova čelnika na predstavljanju i potpisivanju Sporazuma.

Pronađimo ljude koji znaju svoj posao, koji s osmijehom hodaju kroz svijet, koji su voljni raditi za opće dobro, koji će dobro napraviti našoj djeci, našim starima, našim sportašima i svima nama u Crikvenici - istaknula je kandidatkinja za gradonačelnicu dr. Ani Car. Našemu gradu nedostaju ponos, razumijevanje, smijeh i ljudskost da bi se ostvarila vizija moderne i napredne, tople i ugodne naše Crikvenice s jasnim ciljevima i strategijama razvoja - naglasila je dr. Ani Car.

 

Komentari