Prevozeći migrante izazvao teški sudar kod Novog Vinodolskog

Prevozeći migrante izazvao teški sudar kod Novog Vinodolskog

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

U sinoćnjoj prometnoj nesreći na prilazu Novom Vinodolskom, u blizini marine Mitan, ozlijeđeno je osam osoba. Do nesreće je došlo nešto prije 19 sati, kada se 20-godišnji državljanin BIH, upravljajući osobnim vozilom marke Daewoo, oglušio o zapovijed policije.

Umjesto da se zaustavi, nastavio je vožnju, prešao na suprotni trak i sudario se s vozilom koje je naišlo. Uz vozača, ozlijeđeno je i petero stranih  državljana, migranata koje je prevozio u svom automobilu, a ozlijeđeni su i vozač i suvozač iz drugoga vozila.

Zbog očevida je promet Jadranskom magistralom sinoć bio prekinut, a ozlijeđeni su prebačeni u KBC Rijeka, gdje im je pružena pomoć, a danas je jedan otpušten.

Poslušajte izjavu glasnogovonice Policijske uprave primorsko-goranske Svemirke Miočić, a imamo i izjave liječnika: o stanju ozlijeđenih u sudaru govori pročelnica Objedinjenog hitnog bolničkog prijema u riječkom KBC-u Martina Pavletić, dok je dr. Kazimir Juričić s Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a rekao je kakvo je stanje migranta zaprimljenog u subotu, kojeg je ranio policijski službenik:

Miočić o sudaru, pripremila Neva Funčić

Dr. Pavletić o ozlijeđenima u sudaru, pripremila Neva Funčić

Dr. Juričić o stanju migranta kojeg je ranio policajac, pripremila Neva Funčić

Komentari