Prijem brončanih rukometašica u Guvernerovoj palači

Prijem brončanih rukometašica u Guvernerovoj palači

Foto: Dražen Zima / HRT - Radio Rijeka

Danas u 14.00 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja župan Zlatko Komadina sa suradnicima primio je brončane rukometašice Katarinu Ježić i Dejanu Milosavljević. Prijemu se putem zoom platforme pridružila i Ćamila Mičijević.

Sličan prijem dogodio se u jutarnjim satima u Poliklinici Terme Selce gdje je proslavljen Dan ostvarenih snova s Katarinom Ježić, kapetanicom hrvatske rukometne reprezentacije, a pri čemu je održana konferencija za novinare na kojoj su sudjelovale Katarina Ježić, kapetanica reprezentacije i prim. Vlasta Brozičević dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, voditeljica sportskog odjela Poliklinike Terme, sportska liječnica Katarine Ježić i službena liječnica Hrvatskog skijaškog saveza, te članica Zdravstvene komisije HOO-a i FIS-a.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj, što je prva medalja za hrvatski ženski rukomet na velikim natjecanjima.

Poslušajte župana Komadinu i rukometašice Dejanu i Katarinu s prijema u Guvernerovoj palači, a Katarina se javila i u program Radio Rijeke uživo:

Zlatko Komadina, Dejana Milosavljević i Katarina Ježić, pripremio Dražen Zima

Katarina Ježić uživo u Leksikonu, pripremio Albert Petrović

Komentari