Priznanja za 27 nagrađenih djelatnika i studenata Sveučilišta u Rijeci

Priznanja za 27 nagrađenih djelatnika i studenata Sveučilišta u Rijeci Priznanja za 27 nagrađenih djelatnika i studenata Sveučilišta u Rijeci
Foto: Damir Pijaca / Radio Rijeka Foto: Damir Pijaca / Radio Rijeka
Foto: Damir Pijaca / Radio Rijeka Foto: Damir Pijaca / Radio Rijeka

Foto: Damir Pijaca / Radio Rijeka

Sveučilište u Rijeci tradicionalno je i koncem ove godine dodijelilo zahvalnice svojim znanstvenicima, umjetnicima i studentima za postignuća u 2015. godini. Svečanost je održana u rektoratu riječkoga sveučilišta.

Neku značajnu nagradu ove je godine primilo 27 djelatnika i studenata Sveučilišta u Rijeci. Riječ je o državnim, županijskim i gradskim nagradama, međunarodnim priznanjima i nagradama, nagradama Zaklade Sveučilišta u Rijeci, strukovnim i ostalim nagradama i priznanjima, kao i onima za sportska dostignuća.

Među dobitnicima Zahvalnice je i prof. dr. Vidoje Vujić, redoviti član Europske akademije znanosti i umjetnosti, dobitnik priznanja "Dunavski cvet zbog doprinosa razvoju dunavskog regiona", važnog ne samo za Hrvatsku. Dunavska makroregija i njezina strategija velika su šansa za Europu, među prioritetima je za pomoć u razvoju, a centar radne grupe za tu regiju je upravo na Sveučilištu u Rijeci, kaže Vujić. Poslušajte:

 

Vujić: Ovo je priznanje i mojim suradnicima, pripremio Damir Pijaca

Komentari