Prošli u drugi krug! Radio Rijeka i Robert Ferlin za Zlatni Studio!

Prošli u drugi krug! Radio Rijeka i Robert Ferlin za Zlatni Studio!

Foto: Boris Kanazir / HR Radio Rijeka

Hvala svima koji su glasali za nas u prvom krugu! Jer Radio Rijeka i dalje u užem izboru za nagradu Zlatni Studio ima dvije nominacije! Vaš omiljeni radio nominiran je za radijsku postaju godine, a omiljeni glas Robert Ferlin, ima priliku postati radijski glas godine - uz vašu pomoć!

Za Radio Rijeku možete glasati OVDJE, a za Roberta Ferlina OVDJE.

Od 4. siječnja 2019. počinje drugi krug, a glasovati možete na internetskim stranicama te kuponima, koji će biti objavljeni u tjednom prilogu "Studio" Jutarnjeg lista. U drugom krugu u svakoj kategoriji ostaju po tri prvoplasirane nominacije, za koje se glasovi prikupljaju do 21. siječnja.

"Jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, desetljećima najslušanija u regiji, diči se time što u svom programu nema zabranjenih tema, a njeni voditelji su osebujni, duhoviti profesionalci koji svojim pristupom poslu ovaj radio čine drugačijim od drugih", tako su vaš omiljeni radio opisali prilikom nominacije za ovu vrijednu nagradu.

Nagrada Zlatni Studio dodjeljuje se za radio, televiziju, kazalište, film i glazbu. Odluku o nominacijama donosi žiri, a ukupno je po pet nominiranih po svakoj nagradi.

Kako glasati za Radio Rijeku i Roberta Ferlina?

U oba kruga o redoslijedu i pobjedniku odlučuju u jednakom omjeru (50/50) glasovi pristigli putem kupona i glasovi pristigli putem internetske stranice Jutarnjeg lista.

O našem Robertu Ferlinu pišu ovako: "Legendarni radijski voditelj, osim po emisiji Tužibaba u kojoj prima pohvale i pokude slušatelja na račun svih službi i institucija, sjajan je i kao sportski reporter, pogotovo s nogometnih terena. Zaštitni znak Radio Rijeke, bez dlake na jeziku."

Dakle, dvije su opcije: jedna je da ispunite kupon u tjedniku "Studio" i pošaljete ga, a druga je da kliknete glas za nas na internetu: za Radio Rijeku možete glasati OVDJE, a za Roberta Ferlina OVDJE.

Nagrade Zlatni Studio bit će dodijeljene u emisiji na HRT-u 2. veljače 2019. godine.

Bude li dovoljno vaših glasova, Radio Rijeka i Robert Ferlin mogli bi postati dobitnici nagrade koja se dodjeljuje najboljima u svijetu radija, televizije, filma, kazališta i glazbe!

Unaprijed hvala i veselimo se svakom vašem glasu! <3

Komentari