Radio pod maskom - 25. Maškarani maraton Radio Rijeke

Radio pod maskom - 25. Maškarani maraton Radio Rijeke Radio pod maskom - 25. Maškarani maraton Radio Rijeke
Recesija Recesić (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka) Recesija Recesić (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka)
Meštar Toni na otvaranju gost, u subotu domaćin Maratona (Foto: Vladimir Jurić/Radio Rijeka) Meštar Toni na otvaranju gost, u subotu domaćin Maratona (Foto: Vladimir Jurić/Radio Rijeka)
Grobničani sviraju The Best (Foto: Vladimir Jurić/Radio Rijeka) Grobničani sviraju The Best (Foto: Vladimir Jurić/Radio Rijeka)

Grobnički dondolaši pred ''Ninom'' (Foto: TZ grada Rijeke)

Najstarija prateća manifestacija, uz koju je Riječki karneval postao višednevni program - Maškarani maraton Radio Rijeke - ove godine trajat će četiri dana na brodu Nina, a počeo je večeras.

Šestu godinu zaredom Maškarani maraton otvoren je u suradnji s Grobničkim maškarama, a na brod Nina podignut je pust koji ove godine nosi prigodno ime Recesija Recesić.

Gosti 25. izdanja Maškaranog maratona u petak su Pehlinarski feštari, a u subotu je noć meštra Tonija i riječkih maškara. U nedjelju je Maškarani maraton Radio Rijeke s vama u 31. povorci Riječkog karnevala - a onda ćemo u ponedjeljak ujutro svi s karnevala na posao.

Radio Rijeka tradicionalno podržava Riječki karneval kao medijski pokrovitelj, a već sedamnaest godina emitiramo i karnevalsku emisiju Radio pod maskom. Emisiju priprema Filomena - Tatjana Sandalj: 

Komentari