Radio pod maskom - DJ Session i Dječja povorka

Radio pod maskom - DJ Session i Dječja povorka Radio pod maskom - DJ Session i Dječja povorka
Foto: TZ grada Rijeke Foto: TZ grada Rijeke

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Pretposljednji karnevalski vikend Riječkog karnevala uvijek je u znaku Dječje povorke. Osamnaesti put će rijeka malih karnevalista riječkim Korzom teći sutra, ali prije toga još treba plesati na Carnival DJ Sessionu.

Selidba riječkih karnevalskih koncerata iz šatora na riječkoj rivi ili Delti u prostor Ex porta Delta razveselio je sve koji parkiraju na ta dva parkirališta. S druge strane, zatvoreni prostor omogućio je organizatorima elektronske karnevalske poslastice posebno vizualno uređenje. Uz domaće snage zvijezda večeri bit će njemački DJ i producent Tom Novy. Ulaz na Carnival DJ Session je slobodan. 

Dječja karnevalska povorka krenut će sutra u 13 sati s Gata Karoline Riječke, preko Korza, put Ribarske ulice, do Grobničke rive i istog tog zatvorenog prostora Ex porta. Najavljeno je sudjelovanje više od pet tisuća karnevalista u dobi od godine i pol do petnaest godina, a uz Meštra Tonija i kraljicu Vedranu Šegulju predvodit će ih princeza Lea Čaval i princ Borna Javorak. Osim što je dječja povorka postala punoljetna, desetu obljetnicu slavi njena himna, pjesma Riječki karneval u izvedbi zbora Tratinčice. Program na glavnoj pozornici na Korzu počet će već u 11 sati. Promet kroz Rijeku teći će sjevernim koridorom. 

Radio Rijeka tradicionalno podržava Riječki karneval kao medijski pokrovitelj, a već sedamnaest godina emitiramo i karnevalsku emisiju Radio pod maskomEmisiju priprema Filomena - Tatjana Sandalj:

Radio pod maskom - DJ Session i Dječja povorka, pripremila Tatjana Sandalj

Komentari