Radio pod maskom - Maškarani karaoke

Radio pod maskom - Maškarani karaoke

Zeleno svjetlo za Riječki karneval (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka)

U programu 31. Riječkog karnevala uvijek ima prostora za novosti. Ove godine bit će održan prvo karnevalsko karaoke natjecanje.

Maškarane karaoke počet će u 18 sati u ZTC-u, a sudjelovanje je prijavilo čak šesnaest karnevalskih i skupina koje se vole zabavljati i pjevati pod maskama. Program je natjecateljskog karaktera, za favorite će glasati publika i žiri sastavljen od tri klape: ženskih klapa Volosko i Kamelia i muške klape Škrljevo. Žiri najavljuje urnebesno natjecanje, obzirom da su skloni svim oblicima mita i korupcije.

Dječja karnevalska povorka premještena je sa subote na nedjelju, a među dnevnim karnevalskim informacijama izdvajamo podatak da je jučer poslijepodne na riječkoj Transfuziologiji prikupljeno 75 doza vedre karnevalske krvi. Puno ili malo, to je relativno, obzirom da su pojedine karnevalske grupe već grupno darivale krv.

Radio Rijeka tradicionalno podržava Riječki karneval kao medijski pokrovitelj, a već sedamnaest godina emitiramo i karnevalsku emisiju Radio pod maskom. Emisiju priprema Filomena - Tatjana Sandalj:

Radio pod maskom - Maškarani karaoke, pripremila Tatjana Sandalj

Komentari