Radio pod maskom: maškarani koncerti raznih vrsta

Radio pod maskom: maškarani koncerti raznih vrsta

Maškarana bura na Korzu (Foto: Tatjana Sandalj / Radio Rijeka)

Što god bilo s burom i snijegom danas, sutra, prekostura... maškarati se mora. Najavljujemo maškarane koncerte kojima, obzirom da su u zatvorenim prostorima, vrijeme ne smeta.

Promocija u prostoru Ex port Delte na Grobničkoj rivi organizira Karnevalske zabave sa Zagrebačkom pivovarom uz prigodnu ugostiteljsku ponudu. Za ovu subotu najavili su – Hladno pivo. Ulaznice koštaju 30 kuna, a možete ih kupiti u CD shopu Dandy u robnoj kući RI i u karnevalskoj kućici na Korzu te u Ex port Delti na dan koncerta.

Gradska glazba Trsat svake godine posveti jedan koncert Riječkom karnevalu. Već tradicionalno, pod ravnanjem dirigenta Stjepana Vadlje, izvode filmske glazbene teme i dobre stare evergreene. Na ovogodišnjem izdanju karnevalskog koncerta, u nedjelju 8. veljače, u 19:30, u Hrvatskoj čitaonici na Trsatu, bit će red polki, red staroga, pa novoga MIK-a, red Franka Sinatre, red Toma Jonesa...

Više poslušajte u emisiji ''Radio pod maskom'' što ju priprema Roža, Tatjana Sandalj, a emitiramo ju radnim danom od 17:45:  

Radio pod maskom: maškarani koncerti raznih vrsta, pripremila Tatjana Sandalj

Komentari