Radio Rijeka danas slavi rođendan!

Radio Rijeka danas slavi rođendan! Radio Rijeka danas slavi rođendan!

Foto: HRT Radio Rijeka

Radio Rijeka u eteru se prvi put oglasila na današnji dan 1945. godine iz kuće u Voloskom na adresi Štangerova ulica broj 9. Još uvijek rado informiramo slušatelje o aktualnim događanjima uz poneku šalu, a prigodom današnjeg rođendana slušateljima se obraća urednik Radio Rijeke Alen Čemeljić.

"Dragi slušatelji,

Družimo se već godinama, punih sedamdesetišest, tako da smo, vjerujem, kroz te godine već postali i prijatelji družeći se u Vašim domovima, vozilima, na poslu i svim ostalim mjestima na kojima slušate program Radio Rijeke. Puno je takvih mjesta, jer se Radio Rijeka danas na svoj rođendan i u tim više nego zrelim godinama može pohvaliti izuzetnom slušanošću.

Službeni podaci kažu da Radio Rijeka suvereno vlada eterom Rijeke (dnevni doseg 28,9 %, a tjedni 48,2%) i Primorsko-goranske županije (tjedni doseg 39,3%) iako nas često zovete i iz drugih županija, drugih država pa i kontinenata. To su brojevi za koje svakodnevno svoje znanje, vještine, iskustvo, ali i mladost ulažu brojna imena od kojih su Vam mnoga poznata, neka će Vam tek postati poznata, a ima i onih koje nikada ne čujete iako su silno bitan djelić mozaika poznatog pod imenom Radio Rijeka.

Iva, Nina, Robert, Neva, Vlado, Joso, Matea, Neno, Gianfranco, još jedna Iva, Albert, Tajči, Tatjana, Ivan, Selina, Olivera, Lucijan, Branimir, Ana Marija, Linda, Damir, Luce, Goran, Domagoj, Pero, Deni, Ivan, Sanja, Gordana, Hana i Meri, imena su ljudi koji svakog dana rade za Vas. Glas ili ime naših suradnika, ali opet ne svih, jer neki marljivo rade i daleko od mikrofona, čujete povremeno, to su Helena, Dražen, Aleksandra, Irena, Igor, Rajka, Damir, Josipa, Vedrana, Mario, Anja, Ivan, Ivona, Lena, Nebojša, Mladen, Nikolina, Dora, Danijela, Dražen i Matija.

Danas svi mi, zajedno s Vama, slavimo svoj 76. rođendan. U nadi da ćemo se družiti i idućih godina i da će to naše prijateljstvo potrajati i na valovima Radio Rijeke, i na portalu i društvenim mrežama, ali i u onim bezbrojnim susretima kada nas znate prepoznati po glasu, imenu, a neke i po stasu. Kada nam uputite i pohvalu i kritiku koju, vjerujte, uvijek ozbiljno shvaćamo kako se to naše prijateljstvo ne bi narušilo.

Družimo se i dalje na istim valovima!" 

                                                                                                           urednik Radio Rijeke

                                                                                                                Alen Čemeljić

Poslušajte lijepe čestitke koje smo primili!

 

                                                                                                     

Hrvoje Smolčić

Domagoj Pavičić

Danko Matrljan

Marijo Šivolija

Goran Tomić

Andrej Prskalo

Antonio Krištofić

Zoran Žgaljardić

Nino Galović

Nina Fakin

Vjeko Miletić

Duško Jeličić Dule

Juraj Šoljić

Snježana Juričić

Alen Vitasović

Vladimir Mozetić

Vivivien Galeta

Đani Maršan

Sanja Balen

Tamara Brusić

Alen Ružić

Komentari