Radio Rijeka i dalje najslušanija: vi slušate nas, a mi vas!

Radio Rijeka i dalje najslušanija: vi slušate nas, a mi vas! Radio Rijeka i dalje najslušanija: vi slušate nas, a mi vas!
Slušanost u Rijeci (izvor: Ipsos Media Puls) Slušanost u Rijeci (izvor: Ipsos Media Puls)
Slušanost u Primorsko-goranskoj županiji (izvor: Ipsos Media Puls) Slušanost u Primorsko-goranskoj županiji (izvor: Ipsos Media Puls)

Foto: HRT - Radio Rijeka

I treći kvartal ove godine pokazao je da nas jako volite slušati! Prema istraživanju agencije Ipsos Media Puls, slušanost programa HRT – Radio Rijeke prelazi 50 posto u našem gradu, odnosno 43 posto u Primorsko-goranskoj županiji.

Naša su publika, prema podacima iz istraživanja, većinom zaposleni ljudi, u braku, u najboljim godinama života i situirani, a prevladavaju slušateljice.

Veseli nas što je tako već dugi niz godina, pa se stoga želimo zahvaliti svima koji vjerno prate naš program i sudjeluju u njemu svojim pozivima, pohvalama, primjedbama, prijedlozima – bilo u radijskom eteru, preko streaminga na internetskim stranicama ili na društvenim mrežama. Glavno da smo zajedno!

Posebno zahvaljujemo onima koji svoje proizvode i usluge oglašavaju upravo na našim frekvencijama. Veselimo se svim druženjima koja su pred nama: potragama za zaboravljenim pjesmama, izgubljenim ljubimcima, zanimljivim gostima i pouzdanim informacijama!

Komentari