Radio Rijeka i Robert Ferlin u finalu izbora za ovogodišnji Zlatni studio!

Radio Rijeka i Robert Ferlin u finalu izbora za ovogodišnji Zlatni studio!

Radio Rijeka (Foto: Boris Kanazir - HRT)

HRT Radio Rijeka i Robert Ferlin, zahvaljujući Vašim glasovima, ušli su u finale izbora za ovogodišnji Zlatni studio! Završio je prvi krug glasanja za nagradu Zlatni Studio, koju pod motom "Najbolji biraju najbolje" tjednik Studio dodjeljuje za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu.

Radio Rijeka nominirana je za radio, a Robert Ferlin za radijski glas godine. Uz Radio Rijeku, nagradu radija godine u finalu mogu osvojiti Otvoreni i Narodni radio, a za onu radijskog glasa godine, uz Roberta Ferlina, borit će se Joško Bonaći i Hrvoje Kečkeš.

Drugi krug glasanja odvija se kuponima, koji će biti objavljeni 24. i 31. siječnja te 7. veljače u Studiju, te putem interneta na stranicama Zlatnog studija. Gala večer dodjele nagrada održat će se 6. ožujka na HRT-u.

Nije radio sve što svira, slogan je HRT - Radio Rijeke, koja je prošle godine zahvaljujući vašim glasovima ušla u drugi krug, odnosno među tri najbolje radijske postaje, a ove godine imamo opet priliku postati radio godine i osvojiti priznanje koje nam Vašim glasovima dajete Vi, naši slušatelji.

Pokažimo zajedno zašto je Vaš i naš radio jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, a desetljećima najslušanija u regiji. Svoj glas možete dati ovdjeRadio Rijeka i Robert Ferlin od srca zahvaljuju na svakom vašem glasu.

Komentari