Raspjevani trgovi: Joso Butorac i klapa Vinčace te riječki bend mEmenTo

Raspjevani trgovi: Joso Butorac i klapa Vinčace te riječki bend mEmenTo

Foto: TZ grada Rijeke

Dva riječka trga, Trg Ivana Koblera i Pavlinski trg, u utorak, 20. kolovoza, postaju koncertne pozornice u sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža, a koncerti su besplatni za sve posjetitelje.

Na Trgu Ivana Koblera od 20 sati riječki band mEmenTo svojom prepoznatljivom fuzijom popa, jazza, soula i funka obilježit će 10 godina glazbenog djelovanja. Band mEmenTo čine sljedeći glazbenici: Nataša Uljan Vitezić – vokal, Miro Gugić –gitara/bas gitara, Vanja Vitezić – udaraljke, Kristian Novak – klavijature, Edin Botić – bubnjevi, Franjo Črnjarić – saksofon i Rajko Ergić – saksofon.
 
A u 21 sat Pavlinski trg ispunit će melodije najljepših čakavskih pjesama u izvedbi popularnog belcanto pjevača Jose Butorca i klape Vinčace. Ovogodišnji pobjednik MIK-a zajedno s klapom Vinčace pružit će svim posjetiteljima primorsku noć za pamćenje. Klapa Vinčace iz Novog Vinodolskog i ove godine pobijedila je u muškoj konkurenciji na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu te će sigurno svi posjetitelji uživati u laganim notama klapske pjesme.
 
Koncerti su besplatni za sve posjetitelje i održavaju se u sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža čiji se zabavni program održava sve do kraja rujna na riječkim trgovima i plažama. Do kraja manifestacije očekuju nas još brojni programi. Jedno je sigurno, ulaskom u svoju završnicu manifestacija Noći riječkih trgova i plaža dat će nam još brojne trenutke za pamćenje dugog toplog ljeta i napunjene baterije za jesen koja je pred nama.

Komentari