Respektabilnih petnaest godina kazališnih edukacijskih koncerata!

Respektabilnih petnaest godina kazališnih edukacijskih koncerata! Respektabilnih petnaest godina kazališnih edukacijskih koncerata!
Igor Vlajnić i Gloria Fabijanić Jelović (Foto: Kristijan Smokvina / Radio Rijeka) Igor Vlajnić i Gloria Fabijanić Jelović (Foto: Kristijan Smokvina / Radio Rijeka)

Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Ugostili smo maestra Igora Vlajnića, kojeg nakon dužeg vremena, ponovno imamo priliku vidjeti za riječkim dirigentskim pultom, u baletnoj predstavi Staše Zurovca, "Labuđe jezero", ali i kroz nekoliko edukacijskih koncerata za mlade.

Edukacijski koncerti za djecu i mlade na programu su riječkoga Kazališta kontinuirano već petnaestu sezonu - čak četiri ovosezonska Edukacijska koncerta maestra Igora Vlajnića pod naslovom "Koliko ste muzikalni?" u sklopu programa Riječkog kazališta mladih "Kamov" na rasporedu su 7., 8. i 9. veljače 2018. u HNK Ivana pl. Zajca.

Koncert u srijedu 7. veljače počinje u 19.30 sati, u četvrtak 8. veljače na programu su dvije izvedbe u 12 i 19.30 sati, a u petak 9. veljače u 12.00 sati.

Koncert "Koliko ste muzikalni?" svojevrstan je test muzikalnosti koji će publici otkriti i produbiti saznanja o glazbi, a možda otkriti i neke skrivene talente.

Igor Vlajnić je ekskluzivno za Radio Rijeku otkrio da će polaznici kazališne radionice "Kamov" nastupiti u novoj opernoj premijeri "Macbeth", a da se za kraj godine priprema i fantastičan musical "Čarobnjak iz Oza", u izvedbi Kamovljevih polaznika.

Poslušajte razgovor koji je s maestrom Igorom Vlajnićem vodila Gloria Fabijanić Jelović:

BOX IN: Igor Vlajnić, pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Komentari