Rezerve premijerno u riječkom Palachu

Rezerve premijerno u riječkom Palachu

Rezerve (Foto: Facebook)

Jedan od najperspektivnijih hrvatskih bendova mlađe generacije koji djeluje pod imenom Rezerve, premijerno će se riječkoj publici predstaviti u subotu 17. studenoga u OKC Palach. Predstavit će i novi singl u programu Radio Rijeke.

Nastali na relaciji Makarska - Tučepi 2014. godine kao punk bend, svoj su glazbeni izričaj s vremenom
proširili na energični rock 'n' roll koji prate romantinčno-tragični ljubavni tekstovi. Vrlo brzo nakon demo prvijenca "Evo Rezerve" bend je počeo nizati uspjehe poput drugog mjesta na poznatom "Demo festu" u Banjoj Luci, pobjedu na "Karlovačko Rock Off" festivalu i potpisivanje diskografskog ugovora za kuću Croatia Records za koju su početkom ove godine objavili album prvijenac "Ravno u zamku", a njega će premijerno predstaviti ove subote na pozornici legendarnog riječkog kluba.

Ovih su dana s te studijske kolekcije skinuli i novi, peti singl "Oduzimaš dah", pjesmu koja je nastala još 2015. godine, ali su je prvi put studijski zabilježili dvije godine kasnije u RSL studiju u Novom Mestu.

Uoči subotnje svirke u Rijeci, Ivica Vrkić razgovarao je s bubnjarem grupe Rezerve Tomom Miladinovićem, a čut ćemo i njihov novi singl "Oduzimaš dah":

Rezerve u riječkom Palachu, pripremio Ivica Vrkić

Komentari