Ribnica najbolja na 25. "Škerlu"

Ribnica najbolja na 25. "Škerlu"

Slavlje rukometaša Ribnice

Trenutno vodeća momčad slovenskog prvenstva priredila je malo iznenađenje. U finalu Ribnica je bila bolja od naše najbolje rukometne momčadi PPD Zagreba 27:25. Treće mjesto osvojio je Zamet svladavši domaćina turnira Kozalu 35:29.

I ove godine RK Kozala organizirala je, uz pomoć 128. brigade HV-a, memorijalni turnir u spomen na svog kapetana Zvinimira Škerla, poginulog u domovinskom ratu. Okupili su organizatori na 25., ujedno i prvom seniorskom izdanju memorijala, respektabilne momčadi.

U prvoj polufinalnoj utakmici Ribnica je bila bolja od Zameta 34:30. U drugom polufinalnom ogledu Kozala je namučila PPD Zagreb u prvom dijelu. U nastavku do izražaja je došla velika razklika u kvaliteti pa su Zagrepčani na kraju ipak uvjerljivo slavili 39:27.

U utakmici za treće mjesto Zamećani su s 35:29 svladali Kozalu. Finalni susret donio je malo iznenađenje, ali i potvrdu kvalitete samog turnira. Ribnica je tijekom cijelog susreta bila bolji protivnik. Imala je slovenska momčad u jednom trenutku i sedam pogodaka prednosti. Na kraju je završilo 27:25.

Komentari