Riječki glazbenici za trećemajce: dođite na koncert u dvoranu "3. maj"!

Riječki glazbenici za trećemajce: dođite na koncert u dvoranu "3. maj"!

Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka

Riječki glazbenici, uz kolege iz Slovenije, večeras sviraju i pjevaju za trećemajce. Još jedna u nizu humanitarnih akcija za pomoć radnicima brodogradilišta koji su već mjesecima bez plaća održava se u sportskoj dvorani "3. maj" na Kantridi.

U sportskoj dvorani "3. maj", u neposrednoj blizi riječkog brodogradilišta, večeras se, s početkom u 20 sati, održava humanitarni koncert posvećen radnicima "3. maja". Sav novac prikupljen prodajom ulaznica bit će doznačen upravo trećemajcima, koji svoje plaće nisu dobili sedam mjeseci.

Kako stvari stoje - plaće im neće tako skoro stići, s obzirom na novo rješenje Trgovačkog suda u Rijeci da se odluka o pokretanju stečaja još jednom prolongira, ovog puta za početak lipnja.

Na koncertu nastupaju: "Paraf", "Jonathan", Neno Belan i "Fiumens", "My Buddy Moose", "En face", Šajeta, riječki reper Gane Rimatore, "Turisti" te gosti iz Slovenije - grupa "Kvatroriti".

Ulaznice se prodaju po 50 kuna, a moći ćete ih kupiti i na ulazu u dvoranu. Vrata se otvaraju u 19 sati. Za radnike "3. maja" koji na koncert dođu s važećom radničkom iskaznicom, koncert je besplatan.

Komentari