Riječki karneval: nova Kraljica bira se u petak 18. siječnja

Riječki karneval: nova Kraljica bira se u petak 18. siječnja Riječki karneval: nova Kraljica bira se u petak 18. siječnja
S današnje najave izbora nove Kraljice (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka) S današnje najave izbora nove Kraljice (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka)

Devet kandidatkinja za Kraljicu i Meštar Toni (Foto: Riječki karneval)

U Salonu Grada Rijeke predstavljene su kandidatkinje i program izbora Kraljice Riječkog karnevala. Za izbor je prijavljeno devet kandidatkinja iz isto toliko karnevalskih udruga i kumpanija, a djevojke se spremaju za nastup sa svojim maškaranim grupama.

Izbor nove Kraljice karnevala održat će se u petak 18. siječnja u 20 sati u Dvorani mladosti. Osmišljen je u retro stilu disco klubova, a djevojke će, osim nastupa sa svojom grupom, imati i samostalan nastup u stilu filmske glazbe, najavio je realizator programa Vjeko Alilović.

Do sada je najviše Kraljica dala Mesopusna kumpanija z Grada Grobnika te Matulji, koji su po tri puta imali Kraljicu Riječkog karnevala.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se nabaviti u Turističko-informativnom centru na Korzu, a bit će ih i sat vremena prije događaja na blagajni u Dvorani mladosti, najavila je Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice Grada Rijeke. Poslušajte što su o izboru Kraljice karnevala rekli Meštar Toni i Vjeko Alilović:

Meštar Toni: Izbor Kraljice je vrhunska manifestacija, pripremio Vladimir Jurić

Alilović: Očekujemo punu Dvoranu mladosti, pripremio Vladimir Jurić

Komentari