Riječko kazalište mladih "Kamov": slijedi audicija za kazališnu radionicu

Riječko kazalište mladih "Kamov": slijedi audicija za kazališnu radionicu

Nakon jednog veselog druženja u HNK Zajcu... (Foto: HNK Zajc)

HNK Zajc i Dom mladih Rijeka pokreću Kazališnu radionicu za djecu i mlade, znači starije osnovnoškolce i srednjoškolce. Broj mjesta je ograničen, pa prije upisa treba proći audiciju, a ona će biti održana 27. rujna u 17 sati u Domu mladih u Rijeci.

Broj mjesta je ograničen, pa prije upisa treba proći audiciju, a ona će biti održana 27. rujna u 17 sati u Domu mladih u Rijeci. Prijaviti se treba na ovoj adresi Doma mladih.

Kazališna radionica za djecu i mlade pokrenuta je u okviru pilot projekta Riječko kazalište mladih "Kamov".

Program će se odvijati jednom tjedno, u tri školska sata, od listopada do svibnja i vodit će ga Igor Vlajnić, a pomagat će mu profesionalni kazališni umjetnici svih grana riječkog HNK.

Uključuje minimalno 30 susreta, edukaciju i aktivno sudjelovanje polaznika, barem tri posjeta predstavama u HNK Zajcu uz razgovor s umjetnicima, jedno studijsko putovanje izvan Rijeke te završnu produkciju, a sve skupa koštat će 1600 kuna. 

Kazališna radionica RKM "Kamov" je novi program namijenjen djeci i mladima koji se žele kreativno izraziti u umjetničkom području izvedbenih umjetnosti: gluma, pjevanje, scenski pokret. Uz osnovne instrukcije iz tih područja polaznici će naučiti više o brojnim kazališnim temama i tradiciji naših prostora.

HNK Zajc i Dom mladih najavili su da je planirano i pokretanje plesne radionice - detalji slijede uskoro.

Komentari