Rijeka navija: Ulica Riva zatvorena za promet, dućani zatvaraju ranije

Rijeka navija: Ulica Riva zatvorena za promet, dućani zatvaraju ranije Rijeka navija: Ulica Riva zatvorena za promet, dućani zatvaraju ranije
... OVO! (Foto: Nel Pavletić / Pixsell) ... OVO! (Foto: Nel Pavletić / Pixsell)

Pretvorite ovo u... (Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka)

Svi se nastoje pobrinuti da prije finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, u nedjelju, zatvore dućane i zaposlenicima omoguće praćenje. U Rijeci će, od 16 sati, bit i zatvoren promet Ulicom Riva jer se očekuje gužva - na Gatu Karoline Riječke pratimo prijenos zajedno!

U nedjelju od 16 sati, pa sve do ponedjeljka u 5 sati, za sav promet zatvara se Ulica Riva.

U to vrijeme sve Autotrolejeve lokalne i županijske linije koje u centar grada dolaze iz smjera zapada koriste sjeverni koridor i prometuju trasom: Manzzonijeva - Fiorello la Guardia - Pomerio - Žrtava fašizma - Novi most i dalje redovitim trasama.

Linije koje prometuju do terminala Jelačićev trg (3A, 5 i 32) prometuju trasom: Manzzonijeva - Fiorello la Guardia - Pomerio - Žrtava fašizma Fiumara - Veslarska - Ivana Zajca - Jelačićev trg. Za ukrcaj/iskrcaj putnika županijske i lokalne linije koriste stajališta: Manzzonijeva, Fiorello la Guardia i Novi most.

U smjeru od istoka prema zapadu sve lokalne i županijske linije prometuju redovnom trasom, Adamićevom ulicom, stoji u obavijesti Autotroleja.

SPAR Hrvatska u nedjelju, 15. srpnja zatvara sve samostojeće SPAR i INTERSPAR trgovine u 16:30 sati. Što se tiče trgovina koje se nalaze u trgovačkim centrima još su u tijeku razgovori o mogućnosti njihova ranijeg zatvaranja.

Radno vrijeme svih Konzumovih trgovina koje nedjeljom inače rade duže od 16 sati bit će skraćeno, kako bi i svi Konzumovi zaposlenici, zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima, od 17 sati mogli uživati u najvažnijoj utakmici u povijesti hrvatskog nogometa.

Komentari