Rijeka od 5. do 8. travnja postaje središte europskog vaterpola

Rijeka od 5. do 8. travnja postaje središte europskog vaterpola Rijeka od 5. do 8. travnja postaje središte europskog vaterpola
Foto: Goran Kovačić / Pixsell Foto: Goran Kovačić / Pixsell
Foto: Goran Kovačić / Pixsell Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Grad Rijeka i bazeni Kantrida od 5. do 8. travnja domaćini su novom natjecanju - LEN Europa kupu u vaterpolu, pa će prijatelji vaterpola u četiri dana imati priliku uživati u čak 16 utakmica, uz dnevnu cijenu ulaznice od svega 50 kuna.

Uz Grad Rijeku, u organizaciji su istaknuti Riječki sportski savez, TZ Grada Rijeke, Sportsko društvo "Primorje 08", koje slavi 110 godina postojanja.

Turnir u Rijeku dovodi 8 sjajnih reprezentacija: Mađarsku, Italiju, Grčku, Španjolsku, Srbiju, Francusku, Crnu Goru i dakako, domaćina, Hrvatsku.

Prvi ulazak u bazen "barakude" će imati u četvrtak, 5. travnja, u 19 sati, na drugoj strani bazena bit će Francuska, u petak od 17:30 protiv Crne Gore te u subotu od 19 sati protiv Srbije.

Finalni dio pripada nedjelji, a evo što su Josipu Krmpotiću u Salonu Grada Rijeke o događanju rekli nekadašnji reprezentativac, a danas zaposlenik Hrvatske turističke zajednice, Dubravko Šimenc i predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza, Predrag Sloboda:

Vaterpolo u Rijeci, pripremio Josip Krmpotić

Komentari