Rijeka veliko gradilište - vozači, strpljivo!

Rijeka veliko gradilište - vozači, strpljivo!

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Vrijeme je za radove - tijekom cijeloga ljeta Rijeka će biti veliko gradilište, ili bolje rečeno - mjesto prometnoga čepa. Sanacija državnih cesta što prolaze kroz grad je nužna, a ljetni mjeseci odabrani su za radove baš zbog namjmanjega broja vozila na prometnicama.

Prvo je na redu Šetalište XIII. divizije - od Piramide do Plumbuma. Završetak radova očekuje se za nešto više od dva tjedna - 1. kolovoza. Uvodi se i poseban režim odvijanja prometa tim dijelom grada: Šetalištem XIII. divizije moći će jednim prometnim trakom voziti samo autobusi javnoga gradskog prijevoza, interventna vozila i stanari. Za sve ostale, obilazak je Cindrićevom ulicom preko Kumičićeve, Kvaternikove i Radničke do Plumbuma.

Kada sve bude gotovo na donjoj cesti na Pećinama, uređivat će se gornja - Ulica Janka Polića Kamova, što bi trebalo potrajati do 20. kolovoza. U međuvremenu, za točno tjedan dana, počinju radovi i u Krešimirovoj ulici, od Žabice do Mlake. Radit će se od središta Rijeke prema zapadu.

Iz Rijeka prometa upozoravaju stanare da prije početka radova uklone svoje automobile iz zona radova, kako ih ne bi moralo uklanjati specijalno vozilo pauk. Ako se to ipak dogodi, pauk će vozilo premjestiti dalje od mjesta gdje se radi ili na odlagalište vozila na Brajdici.

Sve informacije možete dobiti na 051/377-340 radnim danom od 7 do 21 sat te subotom od 7 do 14 sati. Za informacije o odvijanju prometa možete zvati 051/352-500 radnim danom od 7 do 15:30.

Komentari