Robert Ferlin u utrci za Večernjakovu ružu!

Robert Ferlin u utrci za Večernjakovu ružu!

Robert Ferlin (Foto: Lea Domijan Fišter / HRT - Radio Rijeka)

I netom nakon što smo slali glasove za Radio Rijeku i Roberta Ferlina u utrci za Zlatni studio, eto nam još jedne nominacije: Robert Ferlin je u užem izboru radijskih osoba godine za još jednu važnu hrvatsku medijsku nagradu: Večernjakovu ružu. Glasovanje traje do 15. ožujka!

Glasovati za Roberta Ferlina u natjecanju za Večernjakovu ružu možete OVDJE.

Večernjakova ruža dodjeljuje se popularnim osobama iz medija i estrade te najpopularnijim radijskim i TV emisijama. Naš se Robert Ferlin tako našao u konkurenciji za radijsku osobu godine, zajedno s kolegama Vedranom Carom, Jadranom Marinkovićem, Franom Ridjanom te Sinišom Švecom i Milanom Pehom.

Glasovati možete do 15. ožujka u 10 satiSMS-om na broj 60085 (upišite ključnu riječ RUZA2018 pa razmak te broj kategorije i broj osobe kojoj dajete svoj glas. Npr. ako glasate za kategoriju 2 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi RUZA2018 22); telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo birate broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe); kuponom koji će do 15. ožujka izlaziti u Večernjem listu i u prilogu Ekran ili na internetskoj stranici OVDJE.

Glasovanje je otvoreno od ponedjeljka 28. siječnja, a moći će se glasovati kuponima, SMS-om i telefonom. Svečana dodjela nagrade održat će se 22. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Po petero nominiranih u svakoj od sedam kategorija ove je godine izabrao žiri u kojem su televizijske legende Miroslav Lilić i Ksenija Urličić, glazbenik Ivica Propadalo, producent Nikša Bratoš, doajen radijskog novinarstva Vojo Šiljak, redatelj Dalibor Matanić te još šestero novinara i urednika Večernjeg lista.

Večernjakova ruža je prije četvrt stoljeća bila prva domaća medijska nagrada, a te su je 1994. godine dobile glazbene legende kao što su Oliver Dragojević, Tereza Kesovija i Prljavo kazalište, glumačke veličine poput Ane Karić i Borisa Dvornika, te nenadmašna televizijska zvijezda Helga Vlahović. Ruža se dodjeljivala svake godine do 2005., a onda je bila pauza koja je potrajala sve do 2014. godine, kada se Večernjakova ruža ponovno vratila pod svjetla pozornice.

Komentari