Robertson novo pojačanje Škrljeva

Robertson novo pojačanje Škrljeva

Foto: KK Škrljevo

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo priprema se za mini prijelazni rok, koji starta 9. prosinca i traje pet dana. U svlačionici Zelenih moglo bi biti vrlo živo. Nakon što se se Klub sporazumno rastao s centrom Draganom Šekeljom, ugovor ističe Anti Gospiću, koji je potpisao do kraja polusezone.

Uprava na čelu s Vicom Sepom povukla je prve poteze u svezi dovođenja novih pojačanja. Novi igrač Škrljeva postao je Arkim Martin Robertson iz otočne države Granada na Karibima.

Ovaj 206 centimetara visoki i 109 kilograma težak košarkaš, srednjoškolsku košarku igrao je u Granadi, dok je sveučilišnu od 2014.-2017. godine igrao u SAD-u, gdje je nastupao za sveučilišta Western Oklahoma i Cal State Fullerton. Po okončanju sveučilišne košarkaške karijere, Robertson se zaputio u Brazil, gdje je proveo prošlu sezonu, a prije dolaska na Škrljevo, sezonu je započeo u Čileu.

Prvi nastup za Zelene Martin, kako ga zovu u Klubu, imat će u utorak, 3. prosinca 2019. kada Adria Oil Škrljevo igra susret 4. kola Alpe Adria Cupa u češkim Pardubicama, dok će se domaćoj publici predstaviti 13. prosinca kada na Mavrincima gostuje Zadar. Uprava Škrljeva još pregovara s nekoliko igrača, a imena će biti objavljena početkom prijelaznog roka.

Komentari