Rožman: Želim vidjeti timsku igru i inat u svakom igraču posebno

Rožman: Želim vidjeti timsku igru i inat u svakom igraču posebno

Tibor Halilović i Simon Rožman (Foto: Ivan Ribarić)

Želim vidjeti bolju timsku igru kod igrača i inat u svakom igraču posebno, o tome smo pričali tokom tjedna. Čeka nas europski Dinamo koji u HNL-u ima prepoznatljivu igru, ono što bi ja htio izgraditi kod nas, ističe Rožman.

Nogometaši Rijeke nakon poraza u Osijeku nastavljaju s derbijima u okviru domaćeg prvenstva. Ove nedjelje gost Rujevice bit će vodeća momčad lige, zagrebački Dinamo koji još liječi rane nakon propuštene prilike u Ligi prvaka tokom tjedna.

Trener Bijelih Simon Rožman istaknuo je kako za utakmicu ne konkuriraju ozlijeđeni Acosty, Pavičić i Velkovski, dok se tokom tjedna njima priključio i Punčec

Vidjet ćemo koja će biti rješenja na stoperskim pozicijama. Uz Župarića, konkuriraju i Escoval te Šimić koji je sve bliže nakon duge pauze. Dinamo ima jake igrače i igru, to poštujemo, ali siguran sam da ćemo se boriti do posljednjeg daha. Igrači imaju veliki motiv i to je vidljivo. Želim od njih vidjeti inat u svakom igraču posebno, te da imamo momčadski stav koji je možda nedostajao u nekim situacijama, istaknuo je Rožman.

U ime svlačionice, novinarima se obratio veznjak Bijelih Tibor Halilović koji također kaže kako motiva ne nedostaje.

Čeka nas derbi, mi smo maksimalno motivirani. Znamo da je svaki derbi poseban, vjerujem da ćemo izaći i pokazati igru na kojoj radimo već mjesec dana. Treba vremena za te stvari, ali sa svakom utakmicom doći će do izražaja ono što želimo i da ćemo postati prepoznatljivi, te da će se druge ekipe morati prilagođavati nama. Neće manjkati zalaganja i htijenja i uz malo sreće možemo do tri boda, zaključuje Halilović.

Komentari