Rukometaši Zameta kreću s pripremama za novu sezonu

Rukometaši Zameta kreću s pripremama za novu sezonu

Anton Dunato, Vedran Babić, Vedran Devčić, Damir Vučko i Dujam Dunato (Foto: Ivan Ribarić / Radio Rijeka)

Rukometni klub Zamet počinje pripreme za novu sezonu. U prostorijama kluba danas su predstavljeni Anton Dunato, Damir Vučko i Dujam Dunato koji će pojačati konkurenciju u prvoj ekipi. Momčad su napustili Marin Đurica i Tin Lučin, koji bi trebao postati novi igrač PPD Zagreba.

Rukometaši Zameta kreću s pripremama za novu sezonu. Danas su u prostorijama kluba predstavljena tri nova imena koja bi trebala pojačati konkurenciju u prvoj momčadi.

Damir Vučko nakon dvogodišnje pauze vraća se rukometu i Zametu, čije je boje već branio u prošlosti. Igrač ponikao u omladinskom pogonu Zameta pozornost na sebe privukao je dobrom igrom na proslavi 60. obljetnice Zameta.

Uz njega, redove Zameta pojačat će i Anton i Dujam Dunato. Igrači ponikli u redovima Kozale u Zamet dolaze nakon nekoliko sezona skupljanja iskustva u raznim klubovima Premijer lige. Svatko tko je rođen u Rijeci jednoga dana u svojoj karijeri želi doći do Zameta, mislim da imamo dobar spoj mladosti i iskustva i vjerujem da možemo biti dobri ove sezone, kaže Anton Dunato.

Osim dolazaka, redove Zamećana napustilo je nekoliko značajnih imena. Od rukometa su se oprostili veterani Milan Uzelac i Mateo HrvatinMarin Đurica odlazi u Sloveniju, dok će prema svemu sudeći mladi Tin Lučin postati novi član PPD Zagreba.

Zamećani sa pripremama kreću prvoga dana kolovoza, a premijerni nastup u novoj sezoni imat će 23. rujna na gostovanju kod Gorice.

Poslušajte što su sve rekli novi igrači te predsjednik kluba Vedran Devčić:

Rukometaši Zameta kreću s pripremama za novu sezonu, pripremio Ivan Ribarić

Komentari