Samardžić, Zarev i Šehić nova pojačanja zametskog rukometa

Samardžić, Zarev i Šehić nova pojačanja zametskog rukometa Samardžić, Zarev i Šehić nova pojačanja zametskog rukometa
Toni Zarev i Sandro Samardžić (Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka) Toni Zarev i Sandro Samardžić (Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka)
Vanja Šehić (Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka) Vanja Šehić (Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka)
Vedran Babić, Vedran Devčić i Boris Konjuh (Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka) Vedran Babić, Vedran Devčić i Boris Konjuh (Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka)

Zajednička fotografija nakon potpisivanja ugovora (Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka)

Povratnik u redove MRK Zamet Sandro Samardžić, Toni Zarev i Vanja Šehić, danas su predstavljeni na konferenciji za novinare MRK-a Zamet kao pojačanja za sezonu 2019./2020. Uz odlaske Tina Lučina i Filipa Glavaša, zametska ekipa je praktički ostala na okupu.

Kako je na konferenciji za novinare naglasio predsjednik kluba Vedran Devčić klub sa Zameta u novoj sezoni ima velike ambicije, a to je nastup u Ligi za prvaka Premjer lige i osvajanje mjesta koje vodi u europska natjecanja.

Nova pojčanja dolaze iz regije, čime je nastavljena prkasa da se zamećani poojačavaju s igračima ih okolnih županija. Sandro Samardžić se nakon četiri godine vraća u Rijeku. Do sada je igrao za Dubravu iz Zagreba s kojom je u prošlom prvenstvu osvojio treće mjesto.

Vanja Šehić stiže iz Rudana iz Labina, gdje je bio jedan od omiljenih igrača labinske publike. Posljednje pojačanje također je iz Istre, no Toni Zarev je prošle godine igrao za prvoligaša Crikvenicu.

Team manager Boris Konjuh naglasio je da je ekipa Zameta mlada ekipa, koja će imati što pokazati u Premjer ligi. Stigla je i vijest da su u kadetsku reprezentaciju Hrvatske pozvani Starčević, Lučin, Načinović i Martinović, te će oni nastupiti na svjetskom prvenstvu, naglasio je Konjuh.

Do kraja tjedna biti će predstavljen i novi trener prve ekipe, pa će biti sve spremno za početak priprema. Poslušajte izjave novih pojačanja Zameta i predsjednika kluba Vedrana Devčića:

Vanja Šehić, pripremio Vladimir Jurić

Toni Zarev, pripremio Vladimir Jurić

Sandro Samardžić, pripremio Vladimir Jurić

Vedran Devčić, pripremio Vladimir Jurić

Komentari