Saša Markovski i Putokazi pjevaju "Sa suncem na ramenu"

Saša Markovski i Putokazi pjevaju "Sa suncem na ramenu"

Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Riječki glazbenik i producent Saša Markovski u programu HRT Radio Rijeke predstavio je svoju novu suradnju s Putokazima: "I pjesma i spot snimljeni su prije korone, da ne bi pomislili da smo kršili neke upute", rekao je.

"Ovo je zapravo nastavak suradnje s prekrasnim curama iz Putokaza koju smo započeli prije dvanest godina. No, za razliku od tada kad smo bili pretežno etno, sada je to bliže elektro-popu osamdesetih. Mogu zapravo priznati da sam malo kopirao Tolju i Denise", objasnio je Saša Markovski.

"Inače, Putokazi su poznati po tome da ne podilaze širokom ukusu već idu strogo na kvalitetu. Baš sam ih zato i uzeo, iako moram priznati da imamo problema kod promocije pjesme na komercijalnijim medijima", dodao je.

"Bez obzira na to, ono što meni imponira kod Mirande i cura je što tih 36 godina njeguju svoj originalni izričaj i predstavljaju ogroman doprinos riječkoj i hrvatskoj kulturi. Žao mi je što su možda medijski malo gurnute u stranu, ali to nije problem samo s njima već sa svima koji ne pripadaju mainstreamu i komercijalnoj struji. U svakom slučaju imaju moj duboki naklon", zaključio je Markovski.

Što je još rekao o novoj pjesmi i suradnji s Putokazima poslušajte u nastavku, a pjesmu "Sa suncem na ramenu" slušatelji mogu podržati od ponedjeljka 11. svibnja na top listi Radio Rijeke Crockodil:

Saša Markovski i Putokazi pjevaju "Sa suncem na ramenu", pripremio Albert Petrović

Komentari