Simon Rožman više nije trener Rijeke, prva želja kluba Goran Tomić?

Simon Rožman više nije trener Rijeke, prva želja kluba Goran Tomić?

Foto: Pixsell

Simon Rožman više nije trener nogometaša Rijeke. Slovenac je nakon drugog poraza od Hajduka u samo dva tjedna podnio ostavku nakon što je postalo jasno da Rožman ovu momčad ne može izvući iz serije loših rezultata.

Odmah nakon završetka Jadranskog derbija bilo je jasno kako će se na Rujevici nešto morati promijeniti. Tokom tjedna Rožman je pokušao slanjem na "hlađenje" Kulenovića i Pavičića te odlaskom Arsenića razbuditi momčad koja u zadnje vrijeme izgleda kao da ne može pobijediti nijednog protivnika u prvoligaškom društvu.

Ni takvi rezovi nisu donijeli nikakve promjene, a nakon još jednog domaćeg poraza od najvećeg rivala bilo je jasno da se nešto mora promijeniti. Reagirao je Rožman koji je podnio ostavku iako je prije samo nekoliko tjedana produžio ugovor s Bijelima. Damir Mišković i suradnici odmah su krenuli u potragu za novim rješenjem, a među kuloarima se najviše spominje ime bivšeg stratega Lokomotive Gorana Tomića.

Vodstvo kluba morat će čim prije pronaći trenera koji će probuditi riječku momčad koja već u srijedu u četvrtfinalu Kupa gostuje kod Osijeka. Simona Rožmana pamtit će se prije svega po sjajnom uspjehu protiv Kopenhagena i dobrih utakmica u Europskoj ligi protiv Sociedada, Alkmaara i Napolija. Slovenac je stavio potpis i na prošlosezonski trofej u Kupu protiv Lokomotive. Pamtit će se i neki neslavni trenuci poput recentna dva domaća poraza od Hajduka u razmaku od samo dva tjedna te prošlogodišnji poraz od Dinama s 0:5 na Rujevici.

Komentari