Siromaštvo je trajno stanje - Crveni križ trajno pomaže

Siromaštvo je trajno stanje - Crveni križ trajno pomaže

Socijalno ugroženi i dalje trebaju pomoć sugrađana, a Cveni križ brine i o njima (Foto: Robert Anić / Pixsell)

Svi koji žele i mogu pomoći ljudima u nepovoljnoj socijalnoj situaciji, mogu to učiniti i kupnjom namirnica, higijenskih potrepština, paketa za dezinfekciju prostora i osobne zaštitne opreme. Proizvode koje želite darovati možete dostaviti u najbliže društvo Crvenog križa.

Iz Crvenog križa mole da donirate točno određene proizvode: brašno, ulje, rižu, paštu, juhe u vrećici ili orašaste plodove. Također trebaju proizvode za održavanje osobne i kućne higijene: sapune, šampone, paste i četkice za zube, toaletni papir, deterdžente i gumene rukavice.

Pod osobnom zaštitnom opremom Crveni križ navodi potrebu donacije zaštitnih maski, alkoholnog dezinficijensa za ruke ili pak sredstava za dezinfekciju prostora. Više o potrebama Hrvatskog crvenog križa možete pronaći na njihovim mrežnim stranicama OVDJE.

Proizvode koje biste donirali možete dostaviti u Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka, Trg Republike Hrvatske 2/II. Možete im se i javiti na e-mail: gdck-rijeka@hi.t-com.hr i crvenikrizrijeka@gmail.com te telefone 051/333-699 i 051/335-380.

Komentari