"Školica za ljubav" nema gotove odgovore, ali zna kako do odgovora doći

"Školica za ljubav" nema gotove odgovore, ali zna kako do odgovora doći

U uspješan partnerski odnos treba uložiti trud i vrijeme (Foto: Miranda Cikotić / Pixsell)

Centru za nenasilje i ljudska prava SOS Rijeka sve češće javljaju se patovi koji aktivno žele raditi na svojoj vezi. Stoga su organizirali radionicu "Školica za ljubav" u kojoj će parovi moći istraživati sebe, svoj odnos i zajedno graditi vezu kojom će biti zadovoljni.

SOS Rijeka već je organizirao radionice za mlade "Ljubav voli, a ne boli" u kojima su najmlađi mogli naučiti ponešto o zdravim odnosima u ljubavnim vezama. Uzevši u obzir iskustva tog projekta, česte upite parova koji žele raditi na svojoj vezi te činjenicu da je, primjerice u 2016. godini, bilo 538 razvedenih parova u odnosu na 443 vjenčana, organizirali su "Školicu za ljubav".

Školica će trajati sedam tjedana, teme su naslovljene poznatim naslovima, primjerice "Hajde da ludujemo", "Tamo gdje je sve po mom" ili "Ovo mi je škola", a sadržaj su: bliskost, očekivanja, roditeljstvo, koliko se poznajemo, kako se kvalitetno posvađati, osobni i imovinskopravni aspekti zajednica.

Radionice će voditi psihologinje i pravnica udruge i održavat će se jednom tjedno u prostorijama SOS Rijeka, Verdijeva 11. Prijave su otvorene do 15. travnja, a dodatne informacije pa i kako se prijaviti možete doznati na internetskoj stranici Centra SOS Rijeka

Školica je otvorena za sve parove bez obzira na dob, bračni status, duljinu veze, rod i spol ili broj partnera u odnosu, tumači psihologinja Lorena Zec, poslušajte:

Komentari