Snježana Pejčić i Danijel Gospić najbolji sportaši županije u 2017. godini

Snježana Pejčić i Danijel Gospić najbolji sportaši županije u 2017. godini Snježana Pejčić i Danijel Gospić najbolji sportaši županije u 2017. godini
Danijel Gospić (Foto: Tomislav Jurić / Radio Rijeka) Danijel Gospić (Foto: Tomislav Jurić / Radio Rijeka)

Snježana Pejčić (Foto: Tomislav Jurić / Radio Rijeka)

U Domu kulture Matija Mažić u Bakru večeras su proglašeni najbolji sportaši i sportski djelatnici Primorsko-goranske županije u 2017. godini. Najbolja sportašica je Snježana Pejčić, dok je najbolji sportaš ribolovac Danijel Gospić. Najbolji sportski kolektivi su kuglačice Mlake te nogometaši Rijeke.

Na svečanosti u Bakru dodijeljene su nagrade za najbolje sportaše i sportske djelatnike Primorsko-goranske županije u protekloj godini. Najbolja sportašica prema očekivanjima je europska prvakinja u gađanju zračnim oružjem, Snježana Pejčić, dok je najbolji sportaš Danijel Gospić (SD Nerezine), prvak na Euro-afričkom prvenstvu u podvodnom ribolovu.

Nagrađeni su i najuspješniji sportski kolektivi u županiji. Nagrada je otišla u ruke kuglačicama Mlake koje su osvojile Kup Hrvatske te nogometašima Rijeke nakon povijesne duple krune u prošloj godini. Od ostalih nagrada valja spomenuti najboljeg sportskog djelatnika Vice Sepa, predsjednika Košarkaškog kluba Škrljevo. Dodijelile su se i nagrade za životno djelo koje su otišle u ruke Željka Kosanovića, Vjekoslava Sardelića i Miroslava Medača.

Komentari