Snježana Pejčić i Samir Barać najuspješniji sportaši desetljeća u PGŽ

Snježana Pejčić i Samir Barać najuspješniji sportaši desetljeća u PGŽ Snježana Pejčić i Samir Barać najuspješniji sportaši desetljeća u PGŽ
Samir Barać (Foto: Pixsell) Samir Barać (Foto: Pixsell)

Snježana Pejčić (Foto: Pixsell)

Zajednica sportova Primorsko-goranske županije večeras će na terasi hotela Continental u Rijeci proglasiti najuspješnije sportaše, ekipe i školska društva u proteklom desetljeću. Najuspješnija sportašica je Snježana Pejčić, dok je među sportašima najuspješniji Samir Barać.

Za razdoblje od 2011. do 2020. godine birali su se sportaš i sportašica desetljeća, sportaš u kategoriji osoba s invaliditetom, najuspješnija muška i ženska sportska ekipa te sportsko društvo osnovne i srednje škole.

Najuspješnija sportašica je Snježana Pejčić koja je i u proteklom desetljeću nastavila držati konstantu u vrhu svjetskog streljaštva. Kod sportaša pobjednik je Samir Barać - hrvatski zlatni olimpijac i trenutni predsjednik VK Primorje. 

U ostalim kategorijama najbolja muška ekipa upravo je Vaterpolski klub Primorje, dok je najuspješnija ženska ekipa Kuglački klub Mlaka. Među osnovnim školama najbolji su ŠSD Kozala, dok je u kategoriji srednjih škola nagrada otišla ŠSD Dominik Savio. Najuspješniji sportaš u kategoriji osoba s invaliditetom je Vedran Dumenčić.

Dodijelile su se i nagrade za životno djelo za izuzetan doprinos razvoju i promicanju sporta, a nagrade su dobili Marijan Brnčić, Žarko Despot i Miroljub Berak.

Poslušajte izjave Snježane Pejčić i Samira Baraća:

Snježana Pejčić - sportašica desetljeća PGŽ, pripremio Vladimir Jurić

Samir Barać - sportaš desetljeća PGŽ, pripremio Vladimir Jurić

Komentari