Sudar dvaju rukometnih svjetova

Sudar dvaju rukometnih svjetova

Vidi se razlika i to velika. Došla je ekipa profesionalaca koji dnevno treniraju po pet sati i prikazala sasvim drugi nivo rukometa. Još smo im nekako i parirali u prvom dijelu, a onda su u nastavku podigliigru u obrani i nismo ih više mogli pratiti, rekao je Mišković.

Rukometaši Zameta, sudeći po viđenom, završili su svoj europski put. Očekivano. Melsungen je u subotu u zametskoj dvorani zorno prikazao veliku razliku u kvaliteti. Ne samo između dva kluba, već i između hrvatskog i njemačkog klupskog rukometa. Parirali su Zamećani gostima prvih pola sata, no ubacili su Nijemci u nastavku u brzinu više i Riječani taj ritam više nisu mogli pratiti.

O subotnjem ogledu, uzvratu u Njemačkoj te predstojećim prvenstvenim dvobojima, u programu Radio Rijeke govore trener Zameta Marin Mišković i vratar Marin Đurica.

Najveću pozornost publike privlačio je hrvatski reprezentativac u redovima Melsungena Marino Marić. Nakon susreta nije štedio riječi pohvale na račun igre riječke momčadi i gostoljubivosti domaćina.

Sudar dvaju rukometnih svjetova, pripremio Korado Vujnović

Komentari