Sutra u Rijeci počinju radovi na vitalnim prometnicama

Sutra u Rijeci počinju radovi na vitalnim prometnicama Sutra u Rijeci počinju radovi na vitalnim prometnicama
(foto: Rijeka promet) (foto: Rijeka promet)

(foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

U ponedjeljak, 14. srpnja započinje sanacija državnih cesta koje prolaze kroz Grad Rijeku. Radi se o izuzetno složenom zahvatu koji obuhvaća najvažnije prometnice na području od Preluka do Plumbuma, te su stoga za radove u najužem gradskom središtu odabrani ljetni mjeseci kada je promet smanjen u odnosu na ostali dio godine.

Radovi započinju sutra, 14. srpnja i to u ulici Šetalište 13.divizije i izvoditi će se u dionicama dužine oko 600 m, počevši od Piramide prema Plumbumu. Obilazni smjer kretanja je Cindrićeva – Kumičićeva – Kvaternikova – Radnička – Plumbum. Završetak ovih radova očekuje se 1. kolovoza, nakon čega će se radovi na isti način nastaviti u ulici Janka Polić Kamova u trajanju od 1. – 20. kolovoza.

Počevši od 21. srpnja radovi na sanaciji kolnika odvijati će se i na zapadnom dijelu grada, na dionici Krešimirove ulice od Žabice do Mlake u smjeru iz centra prema zapadu.

Pozivaju se stanari i vozači da do početka radova uklone svoja vozila iz zone gradilišta te da koriste druge površine za parkiranje. Vozila parkirana u zoni gradilišta biti će premještena specijalnim vozilom pauk na područje izvan gradilišta ili na odlagalište premještenih vozila na Brajdici. Za sve informacije o premještenim vozilima na raspolaganju je info-telefon 051 377 340 (07-21h radnim danom, subotom 07-14h).

Sve informacije o odvijanju prometa za vrijeme izvođenja radova mogu se dobiti na info-telefon 051 352 500 (07-15.30h).     

Komentari