The Hunting Dogs: hrvatsko-talijanski glazbeni duo večeras u MMSU

The Hunting Dogs: hrvatsko-talijanski glazbeni duo večeras u MMSU

The Hunting Dogs by Romano Grozić (Foto:MMSU)

Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci za Noć muzeja priprema koncert hrvatsko-talijanskog electro-shocked pop-dua The Hunting Dogs, koji će riječkoj publici premijerno predstaviti novi singl te najaviti svoje drugo diskografsko izdanje.

Bend čine riječka glazbenica Alba Nacinovich i njen talijanski kolega Marco Germini, koji su se upoznali na Jazz-akademiji u Trstu, a nedugo nakon toga, kao pobjednici natjecanja Sing Happy with Brooks, otvaraju glavnu pozornicu prestižnog talijanskog festivala Arrezzo Wave.

Na Karlovačko RockOff festivalu, The Hunting Dogs 2015. osvajaju nagradu za glazbenu inovativnost, a njihovo EP izdanje je u Večernjem listu uvršteno na listu pet najboljih u 2015. godini. Alba je posljednje dvije godine boravila u Londonu i nastupala u poznatim tamošnjim klubovima, a njene su izvedbe bile emitirane i u programu radija BBC 3.

Uoči nastupa u riječkom Muzeju moderne i suvremene umjetnosti, Alba Nacinovich gostovala je u programu Radio Rijeke - poslušajte razgovor:

The Hunting Dogs@MMSU, pripremio Ivica Vrkić

Komentari