Tibor Halilović novi igrač Rijeke

Tibor Halilović novi igrač Rijeke Tibor Halilović novi igrač Rijeke
Zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka Ivan Mance i novi igrač Tibor Halilović (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka) Zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka Ivan Mance i novi igrač Tibor Halilović (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka)
S konferencije za novinare (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka) S konferencije za novinare (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: NK Rijeka

Nogometaši Rijeke u skladu s najavama Ivana Mancea u emisiji Pod stijenama Kantride dobili su prvo igračko pojačanje u zimskom prijelaznom roku. Riječ je o 23-godišnjem Tiboru Halilović koji dolazi iz poljske Wisle.

Nakon povratka s portugalskih priprema Bijeli su dobili prvo novo lice u svlačionici. Nakon povratka Mateja Vuka s posudbe iz Intera, Rijeku je pojačao i 23-godišnji Tibor HalilovićHalilović je u Rijeku stigao iz Wisle Krakow i nakon što je u utorak odradio liječnički pregled potpisao je ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produžetka suradnje na još godinu dana.

Moj cilj je što prije početi trenirati s prvom ekipom, pokazati kvalitete i nadam se prilici da pokažem što znam. Vjerujem da ću imati mogućnost pokazati koliko mogu. Najbolje se snalazim na poziciji ofenzivnog veznog, oduvijek igram tu poziciju i tu mogu najviše pokazati, rekao je Halilović. Poslušajte izjavu:

Halilović: Poziv Rijeke mi laska, pripremio Vladimir Jurić

Komentari