''Tin expressom'' u delničku adventsku bajku

''Tin expressom'' u delničku adventsku bajku

Subotnje putovanje moglo bi izgledati kao ova slika s plakata (Foto: Kristijan Smokvina / Radio Rijeka)

Željeznička linija Rijeka - Delnice tijekom prosinca je bogatija za još jednu vožnju – vožnju božićnog vlaka ''Tin express''.

dsc_0409.jpg  Što kaže Baka Mraz? (Foto: Kristijan Smokvina / Radio Rijeka)

Vlak će 6. i 20. prosinca voziti za građanstvo, a radni dani u mjesecu predviđeni su za organizirane skupine dječjih vrtića i osnovnih škola. U suradnji s Turističkom zajednicom polazak vlaka bit će moguć i iz Matulja.

Cijena karata je 40 kuna za odrasle i 60 kuna za djecu koja će uz kartu dobiti i prigodni dar tijekom vožnje. Karte možete kupiti na blagajni Glavnog kolodvora u Rijeci.

Putnici ''Tin expressa'' će u Delnicama moći uživati u advenskoj bajci već ovog vikenda kada će uz baku Mraz moći slušati najvljepše bajke ikada ispričane, klizati, plesati, slikati i jednostavno uživati.

Jedan od program što ih pripremaju u Delnicama je i interaktivna bajka ''Snjeguljica i sedam patuljaka''. Program Delničke adventske bajke predstojećeg vikenda dostupan je ovdje. 

U Delnicama postoje ''vječna djeca'', a kako je Snježana Šibenik Klačić iz Udruge ''Dotepenac'' jedna od njih, poslušajte što je ispričala Oliveri Vinković:

Komentari