Tin Lučin karijeru nastavlja u Zagrebu?

Tin Lučin karijeru nastavlja u Zagrebu?

Tin Lučin i Vedran Babić (Foto: Korado Vujnović / Radio Rijeka)

Lučin s nama ima još jednogodišnji važeći ugovor, a sada je izrazio želju za odlaskom, i na nama je da sjednemo s njim i njegovim roditeljima, naravno, i s upravom Zagreba, i dogovorimo se, rekao je Babić.

Velika nada hrvatskog rukometa, 18-godišnji Tin Lučin dres Zameta mogao bi uskoro zamijeniti onim Zagreba. Hrvatski reprezentativac izrazio je želju za odlaskom u našu najbolju momčad. Na potezu su klubovi.

On s nama ima još jednogodišnji važeći ugovor. On je kapacitet igrača kojeg bi poželjeli mnogi klubovi, pa i Zagreb. Oni su željeli Lučina dovesti u svoje redove još prije godinu dana. Tada je postignut dogovor da Tin ostane u Zametu još dvije sezone. Igrač je sada izrazio želju za odlaskom, i na nama je da sjednemo s njim i njegovim roditeljima, naravno, i s upravom Zagreba, i dogovorimo što će biti u idućoj sezoni, rekao je direktor Zameta Vedran Babić.

Rasplet će, po svemu sudeći, uskoro biti poznat, a Lučin će najvjerojatnije krenuti stopama mnogih velikih igrača koji su kroz povijest Zamet zamijenili Zagrebom.

Komentari