Tina Vukov obradom "Još samo večeras" najavljuje novi album

Tina Vukov obradom "Još samo večeras" najavljuje novi album

Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka

Tina Vukov prekinula je četverogodišnju diskografsku stanku. Iako, kaže, u ladici ima puno novih pjesama, na scenu se ipak odlučila vratiti obradom najvećeg hita barda hrvatske glazbe Drage Diklića: "Još samo večeras".

Ideja za obradu pjesme nastala je kao rezultat suradnje s producentom Zvonimirom Dusperom i zapravo je nastupni singl albuma na kojem su redom obrade hitova velikana hrvatske scene. Album se očekuje na proljeće i mada Tina Vukov ne želi otkrivati puno detalja, novi singl je najavljen za siječanj.

"Još samo večeras" dobila je i spot u režiji Filipa Gržinića. Snimljen je na kupalištu Angiolina u Opatiji, a crno-bijeli kadrovi vraćaju nas u stare filmske klasike. "Rekla sam Filipu što želim, jer obožavam te stare holivudske klasike. I mislim da je pogodio, spot mi se sviđa, rekonstrurao je to vrijeme i stil", govori pjevačica.

Što se tiče stila i omiljene vrste glazbe, prisjeća se Tina da je odrasla na R&B-u, ali je u međuvremenu otkrila i promijenila razne pravce, a ono što kod svih traži je isključivo - kvaliteta.

Prisjetili smo se i glazbenih početaka tog "čuda od djeteta" koje je iste godine dobilo Porina za debitanta i najbolju vokalnu izvedbu što nije baš često. "Da, iznenadila me sva ta gužva oko mene", priznaje Tina, "ali nikad nisam dopustila da me to povuče i preuzme. Nisam trčala za karijerom pod svaku cijenu, nije mi to bilo važno. Volim pjevati i samo sam uvijek inzistirala na kvaliteti" objasnila je. Više poslušajte u razgovoru:

Na obedu: Tina Vukov, pripremio Albert Petrović

Komentari