Torpedo Days: Spajanje novih tehnologija s industrijom

Torpedo Days: Spajanje novih tehnologija s industrijom Torpedo Days: Spajanje novih tehnologija s industrijom
Torpedo Days: Spajanje novih tehnologija s industrijom (Foto: Porin) Torpedo Days: Spajanje novih tehnologija s industrijom (Foto: Porin)

Torpedo Days: Spajanje novih tehnologija s industrijom (Foto: Proizvodni park Torpedo)

U Proizvodnom parku Torpedo u Rijeci, u ulici Milutina Barača 62 , u petak 17. rujna održat će se Torpedo Days. Tema susreta poduzetnika i predstavnika akademske zajedice je spajanje novih tehnologija s industrijom.

"Kakve su tehnologije budućnosti, kako ih primijeniti i što nam donose? Torpedo Days će ponuditi odgovore na ova pitanja, a susret predstavnika sveučilišta te javnog i privatnog sektora otvoren je za sve, bez kotizacija, ali uz obaveznu prijavu na info@porin.hr", najavio je direktor Riječke razvojne agencije Porin Dario Zorić.

Nakon uvodnog predavanja Tomislava Breškog iz Končar - Električnih vozila, održat će se panel diskusija o temi Spajanje novih tehnologija s industrijom. Moderator razgovora će biti Dražen Šimičević iz agencije Vienna Business Agency, koja je prvi kontakt za poduzeća koja pokušavaju izgraditi poslovanje u Austriji.

Kao sudionici razgovora najavljeni su i prof.dr.sc. Marina Franulović s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te doc.dr.sc. Miro Hegedić s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Nakon panela bit će svečano potpisivanje ugovora o suradnji između Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Riječke razvojne agencije Porin.

Riječki proizvodni park Torpedo raspolaže s novim aditivnim tehnologijama koje poduzetnicima omogućuju izradu prototipova i malih serija proizvoda, što do sada nije bilo moguće u ovom dijelu Hrvatske, istaknuo je Zorić. Poslušajte izjavu:

Dario Zorić, pripremila Neva Funčić

Komentari