TRY theatre: nova predstava "Your play" - kakvo smo to društvo stvorili?

TRY theatre: nova predstava "Your play" - kakvo smo to društvo stvorili? TRY theatre: nova predstava "Your play" - kakvo smo to društvo stvorili?
Foto: TRY theatre Foto: TRY theatre
Foto: TRY theatre Foto: TRY theatre
Foto: TRY theatre Foto: TRY theatre

Foto: TRY theatre

"Your play" ili "Tvoja predstava" završna je produkcija srednjoškolske grupe, što je producira riječki TRY theatre, prva hrvatska dramska škola na engleskom jeziku. Napisana u tradiciji kazališta apsurda i podijeljena u šest scena, predstava kroz britki humor i satiru donosi ozbiljnu poruku.

"Your play" će neizbježno potaknuti mlade ljude, ali i one starije dobi, na razmišljanje o sustavu kojeg su stvorili i u kojemu svakodnevno žive. Osim što potiče mlade na zdravo propitkivanje svog prostora i uloge unutar društva, ova predstava može poslužiti i roditeljima i profesorima kao uvertira u ozbiljne rasprave s adolescentima.

Predstava traje 70 minuta, a u njoj se pojavljuje 17 mladih glumaca, raspoređenih tijekom četiri večeri prikazivanja. Nositelji glavnih uloga su Lucia Filičić i Dorijan  Semenčić, a tekst i režiju potpisuje Ivan Verunica

Premijera predstave "Your play" je večeras u 19 sati u riječkoj Filodrammatici, a reprize su na rasporedu 20., 21. i 22. travnja u isto vrijeme. Uoči premijere, s mladim glumcima i redateljem predstave razgovarao je Ivica Vrkić:

 

 

 

TRY theatre: Your play, pripremio Ivica Vrkić

Komentari