U "Džep" strpajte pregršt kazališnih emocija i dobrih vibracija!

U "Džep" strpajte pregršt kazališnih emocija i dobrih vibracija! U "Džep" strpajte pregršt kazališnih emocija i dobrih vibracija!
Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka
Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Treći "Džep", dječji obiteljski festival malih i minijaturnih scena održat će se 14. i 15. srpnja na lokacijama "najmanjeg kazališta na svijetu" i starogradske jezgre srednjovjekovnog gradića Brseča u organizaciji Teatra Oz.

"Džep" potiče i promovira kazališta koja njeguju male i minijaturne kazališne forme, ali i sve druge umjetnosti i umjetnike koji svoje radove "pakiraju u malo i minijaturno". Poseban je i kao festival koji veliku pažnju pridaje i interaktivnim kreativno-edukativnim radionicama s naglaskom na kazalište i tradiciju, izložbama te književnim i glazbenim susretima u suradnji s priznatim umjetnicima i pedagozima.

U dva festivalska dana predstavit će se 3 predstave za djecu, 1 izložba i 2 radionice za najmlađe, obitelj, ljubitelje kazališta i sve one koji će to tek postati. Programi su prilagođeni obitelji, djeci uzrasta od 18 mjeseci do 14 godina. Cijena ulaznice po danu iznosi 25 kuna.

Pozivaju vas da u džep strpate pregršt kazališnih emocija i dobrih vibracija. Poslušajte što o Festivalu govore njegovi idejni začetnici i vlasnici "Najmanjeg kazališta na svijetu", Mihaela Sirotnjak Železnik i Toni Železnik u razgovoru s Glorijom Fabijanić Jelović:

Box In: Teatar Oz - Džep, pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Komentari